Aanbod

Gebruikte Machines
Nieuwe Machines
Diverse

<< TERUG Klik op de fotos voor vergroting
PRINT mrz530     

EMAIL

Merk : muetek
Machine Nummer : mrz530

Eigenschappen
De Mütek enkel assige shredders van de MRZ serie, verkleinen verschillende materialen zoals harthout, zachthout, spaanplaat en multiplexplaat, paletten, bouw hout, sloophout, papier, karton en kunststof. De machines kenmerken zich door een robuuste bouw, die een langdurige levensduur, en een continu kwaliteit garandeert.
De MRZ machines zijn met een langzaam lopende profiel-massief staalrotor (Ĝ 260 of 360 mm) uitgevoerd, die in de stabiele machinebasis is ingebouwd. De shreddermessen zijn naar gelang het te bewerken materiaal, in verschillende uitvoeringen leverbaar. Deze kenmerken zich door geringe slijtage , en zijn meervoudig omkeerbaar voordat deze vervangen moeten worden.
De zeef van de shredder bestaat uit een zware gelaste constructie. De zeef opening bepaalt de grootte van het uiteindelijke verkleinde product. Er zijn verschillende zeefgradaties beschikbaar van 10 tot 50 mm.
Materiaal wordt via de trechter handmatig of automatisch (b.v. vijzel of transportband ) ingevoerd. Onderaan de voorraadbak is een hydraulische schuif die naar gelang de vulling van de machine ( load responsive ) begint te werken. De duwer duwt het te verkleinen materiaal tegen de draaiende rotor. De PLC controller bepaalt de optimale toevoersnelheid afhankelijk van het stroomverbruik van de hoofdmotor .


Hierdoor wordt de hoogst mogelijke doorvoersnelheid bereikt. Na het bereiken van de voorste positie van de duwer keert deze in versnelde gang terug , en begint de cyclus opnieuw. Het verkleinen van het materiaal vindt plaats tussen de rotor en het vast tegenmes. De duwer kan worden voorzien van een schraper, welke ongewenst materiaal ophoping tussen het machineframe, en de schuif zal voorkomen. Het verkleinde materiaal kan middels magneten worden ontdaan van metaaldelen. De afvoer van het materiaal vindt plaats via een lopendeband, een afzuiginrichting of een schroeftransporteur. Mütek shredders zijn voorzien van een Siemens PLC Controle unit . De machines zijn CE-conform.


Prijslijst 2017 (93 kb)      Folder MRZ shredders Muetek (272 kb)
<< TERUG  PRINT mrz530